Datum dolaska :
01.01.2000
Datum odlaska :
01.01.2000
0 Nights
1
Adults
0
Children
Pristupni kod

Promeni/Otkaži rezervaciju »

Hotel


apart 1Dobrodošli u hotel Fortuna. Moderan hotel sa 3 zvezdice lociran u poslovnom delu Zemuna. Hotel se nalazi blizu autoputa E70 i E75, 18km udaljenosti od aerodroma Nikola tesla i 7km od centra Zemuna. Dobra saobraćajna povezanost Vam omogućava da na željenu destinaciju stignete u najkraćem mogućem roku. 

Prateći savremene svetske trendove, uvodimo novi koncept hotelskog poslovanja u Srbiji, koji podrazumeva visoke evropske standarde i kvalitet usluge uz pristupačnu cenu. Ovaj novi i moderan hotel kategorije tri zvezdice, nudi usluge noćenja sa doručkom, za boravak bez nepotrebnih troškova.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam kvalitetnu uslugu u skladu sa najvišim međunarodnim hotelskim standardima. Vreme doručka je prilagođeno Vašim potrebama, od 7:00 h do 10:00 h. Ukoliko imate rani let ili obaveze, za Vas ćemo sa zadovoljstvom pripremiti lunch paket. 

Hotel raspolaže sa 30 moderno opremljenih soba ukupnog kapaciteta 54 osobe. Svaka soba je opremljena kablovskom televizijom, klimom, telefonom, sefom i besplatnom wi-fi konekcijom. Kupatila su modernog dizajna sa walk-in tuš kabinom, a deluxe sobe poseduju i jakuzzi za dve osobe. Sem toga, u svakoj sobi Vam je na raspolaganju mini bar, uz mogućnost samostalnog pripremanja toplih napitaka. Gostima je na raspolaganju besplatan parking ispred hotela, obezbeđen video nadzorom 24 časa dnevno.

Informišite se o najnovijim događajima, čitajući besplatnu dnevnu štampu i espresso u prijatnom ambijentu našeg restorana. Besplatni bežični internet Vam je na raspolaganju u celom hotelu.